Hej ballong

Nu är det dan före dan före dan före dan före dan före CYKLAREDAN!  Vi är som två små barn före julafton men eftersom vi upplevt så många jular nu, iallafall Tobbe som börjar bli urgamal, så kan vi behärska oss.
-AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHiiii

Senaste dagarna har vi varit på Sportson och fått en gratis service och sen har vi köpt extra slangar. Funderade på att köpa solskyddsfaktor men när vi såg priset så tänkte vi om. 144 kronor för lite smet?! Det blev varsin bulle istället :D Mums

Tiddelipom


Banta

Morsning

Sitter och väger all packning och upptäcker till min fasa att det kan skilja hela tre gram på ett par strumpor. Nu blir det till att väga igenom hela strumplådan innan jag har hittat mina "favoritpar" ( de som väger minst).
Några gram multiplicerat med nästan 300 mil det blir en del i slutänden så det gäller att väga rätt...

Ska inte bli långdragen här, vill bara säga Grattis till alla med världens finaste namn: Jacob


Grattis på namnsdagen :D

Jag väger vidare, hoj hoj cykelskoj

// Jac


Tjuff

Tjuff tjuff

Vi har haft 50 unika besökare på 6 timmar, inte illa pinkat! (typ 8 liter i timmen om man så vill)
När ämnet ändå är uppe kan jag passa på att berätta om våra kissvänliga cykelbyxor vi har köpt på sportson. Sånna utan hängslen, sitter tydligen lite sämre men tjommen i butiken tyckte att de var att föredra om man snabbt vill lätta på trycket. Byxorna är av märket shimano och är riktigt mysigt vaderade i rumpa och övriga delar där nere.

Andra materiella ting vi har inhandlat är varsin cykel, såklart, från Rex. Cykeln är av märket Haro och är en riktig panghoj, går bäst i 28 km/h. Hjälm har Nettan och Nilla (våra omtänksamma mödrar) sponsrat med. Riktigt snygga! Vi har tuffa vantar, snygga cykeltröjor, och tom nya handtag för bättre grepp och komfort. 
     På Biltema har vi köpt det mesta skit som finns till cykel, lampor, ringklocka, väskor, cykeldator med 10! funktioner. Vet fortfarande inte vad alla är till...

Hur som helst börjar vi bli färdiga med utrustningen. Vi har haft en tur till Alvesta och tillbaka  och nu senast var vi i Falkenberg över en dag. Det känns som att vi har allt vi behöver och tur är väl det efter alla tusentals kronor vi spenderat på massa mög.

Bilder har utlovats på våra nya frisyrer som ska klippas till senare i veckan, så ni gör bäst i att titta in igen.

Lev väl eller bli en säl...

// Jac


Flupp Flopp

Hej kompiisaj!

Detta är Jac och Slusks otroligt spännande cykelblogg. För er som inte vet så planerar vi att cykla från Halmstad till Rom med start den 3 Augusti. Jag vet, det är JÄTTESNART!

-Kommer vi få ont i rumpan? Garanterat
-Kommer vi uppdatera bloggen varje dag? Med största sannolikhet: NEJ
-Kommer vi att nå Rom före jul? Ja, om vi så ska krypa dit

Följ oss på vår resa genom denna blogg. Många skrattar åt oss, de flesta idiotförklarar oss men vi har hittat några få stackare som tror på oss. Tack för ert stöd!

Fler spännande uppdateringar följer
Ha ett bart underliv!

// Jac

RSS 2.0