Tjuff

Tjuff tjuff

Vi har haft 50 unika besökare på 6 timmar, inte illa pinkat! (typ 8 liter i timmen om man så vill)
När ämnet ändå är uppe kan jag passa på att berätta om våra kissvänliga cykelbyxor vi har köpt på sportson. Sånna utan hängslen, sitter tydligen lite sämre men tjommen i butiken tyckte att de var att föredra om man snabbt vill lätta på trycket. Byxorna är av märket shimano och är riktigt mysigt vaderade i rumpa och övriga delar där nere.

Andra materiella ting vi har inhandlat är varsin cykel, såklart, från Rex. Cykeln är av märket Haro och är en riktig panghoj, går bäst i 28 km/h. Hjälm har Nettan och Nilla (våra omtänksamma mödrar) sponsrat med. Riktigt snygga! Vi har tuffa vantar, snygga cykeltröjor, och tom nya handtag för bättre grepp och komfort. 
     På Biltema har vi köpt det mesta skit som finns till cykel, lampor, ringklocka, väskor, cykeldator med 10! funktioner. Vet fortfarande inte vad alla är till...

Hur som helst börjar vi bli färdiga med utrustningen. Vi har haft en tur till Alvesta och tillbaka  och nu senast var vi i Falkenberg över en dag. Det känns som att vi har allt vi behöver och tur är väl det efter alla tusentals kronor vi spenderat på massa mög.

Bilder har utlovats på våra nya frisyrer som ska klippas till senare i veckan, så ni gör bäst i att titta in igen.

Lev väl eller bli en säl...

// Jac


Kommentarer
Postat av: Petter

Minst 8 liter.. det är ju skit mycket !

2011-07-23 @ 09:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0